Lærerkurs for berørte av 22. juli

Det Europeiske Wergelandsenteret, Utøya og Støttegruppen etter 22. juli inviterer lærere som er berørte av 22. juli til kurs på Utøya 20.-22. september 2021.

Det Europeiske Wergelandsenteret og Utøya arrangerer hvert år nasjonale lærerkurs som tar utgangspunkt i å styrke barn og unges demokratiske kompetanse. Lærere fra hele landet får mulighet til å bli kjent med aktuelle læringsressurser, utveksle erfaringer og bli inspirert til videre arbeid. 

I samarbeid med Støttegruppen lanserer vi nå et eget lærerkurs for berørte av 22. juli. Vi vet det er mange berørte som selv jobber i skolen eller med ungdom og som har uttrykt interesse for et slikt kurs. Samlingen tar for seg temaer som hvordan undervise om 22. juli, undervisning i kontroversielle tema og forebygging av hatefulle ytringer.

Årets samling vil foregå på Utøya 20.-22. september 2021.

Kurset er gratis og vi dekker reise og opphold.

Program kommer.

For mer informasjon om kurset, ta kontakt med Inga Riseth på i.riseth@theewc.org